Trifle od indijskih oraščića

dm-drogerie markt
10.12.2024.

Gotovo za 20 min.
Vrijeme za pripremu: 20 min.
600 kcal / obrok
Brzo & jednostavno
•
Desert
•
Vegansko
•
Vegetarijansko
Sastojci
za 4 obroka (4 čaše)
za Trifle od indijskih oraščića
1 paket dmBio pereca
1 paket dmBio mješavine orašastih plodova
3 kom. dmBio jogurta od indijskih oraščića
1 kom. dmBio namaza od indijskih oraščića
2 žlice dmBio sirupa od agave
3 žlice dmBio pirea od jabuke
1 kom. dmBio voćnog namaza od marelice (ili od drugog voća po želji)
2 žlice dmBio namaza od badema
svježe bobičasto voće, menta i jestivo cvijeće za dekoraciju
1 paket dmBio indijskih oraščića
Priprema
Trifle od indijskih oraščića
korak
Perece stavite u vrećicu za zamrzavanje. Zgnječite ih teškim predmetom. Smjesu orašastih plodova također grubo nasjeckajte nožem.
korak
U posudi pomiješajte indijske oraščiće i kremu od indijskih oraščića te začinite agavinim sirupom.
korak
U čaši naizmjence slažite jogurt od indijskih oraščića, kremu od indijskih oraščića, pire od jabuke, voćni namaz od marelice te maslac od badema, zgnječene perece i sitno nascjeckane orašaste plodove sve dok ne dođete do malo ispod ruba čaše
korak
Kao jestivi ukras na vrh možete dodati bobičasto voće, mentu, perece i nekoliko orašastih plodova.