Glavna navigacijaNavigacija po kategorijamaGlavni sadržaj

Veganska Pasta Alfredo

dm-drogerie markt

02.01.2025.

Veganska Pasta Alfredo

Gotovo za 40 min.

Vrijeme za pripremu: 10 min.

Vrijeme kuhanja/pečenja: 30 min.

753 kcal / obrok

Vegansko

Glavno jelo

Vegetarijansko

talijanska kuhinja

Sastojci

za 4 obroka (1 lonac)

za Pasta Alfrdo

  • 350 g dmBio integralnih špageta

  • sol

  • 1 crveni luk

  • 2 češnja češnjaka

  • 200 g dmBio tofua, dimljenog

  • 2 žlice dmBio maslinovog ulja za prženje

  • dmBio crni papar

  • 200 ml vode

  • 250 ml dmBio zobene kreme za kuhanje Cuisine

  • 2 žlice dmBio namaza od indijskih oraščića

  • 1/2 žličice kumina

  • 2 žlice dmBio pahuljica kvasca

  • 1 žlica dmBio temeljca od povrća

za posluživanje

  • 2-3 žlice dmBio veganske zamjene za parmezan

  • dmBio pinjoli

  • dmBio talijansko bilje

Priprema

Veganska Pasta Alfredo

  1. Skuhajte špagete

    Špagete pripremite u blago posoljenoj vodi prema uputama na pakiranju.

  2. Popržite tofu, luk i češnjak

    Tofu narezati na kockice. Ogulite i nasjeckajte luk i češnjak. Zagrijte ulje u tavi i popržite kockice tofua s lukom i češnjakom. Dodajte prstohvat soli i papra po ukusu, dobro promiješajte, izvadite iz posude i ostavite sa strane.

  3. Pripremite umak

    Zagrijte Creme Cuisine na laganoj vatri umiješajte pire od indijskih oraščića. Pomiješajte povrtni temeljac s 200 ml vode i umiješajte u umak. Pustite da sve malo prokuha i začinite kimom, solju i paprom. Dodajte tofu i zagrijte.

  4. Dodajte tjesteninu i prehrambeni kvasac

    Ocijedite špagete i dodajte ih tofuu s listićima kvasca. Zatim isključite štednjak i pustite da se tjestenina kuha oko 3 minute sa zatvorenim poklopcem.

  5. Posluživanje

    Poslužite tjesteninu s veganskom zamjenom za parmezan, pinjolima i začinskim biljem.

Odgovarajuće kategorije proizvoda