dmBio gurmansko putovanje u Italiju
Ljubav na tanjuru
Većina naših proizvoda dmBio za gurmansko putovanje u Italiju dolazi od talijanskih proizvođača i napravljena je s ljubavlju prema tradicionalnim receptima.
Ovdje su posebne informacije o nekim proizvodima:
Za proizvodnju naše dmBio sušene rajčice koristimo se najsuvremenijim metodama kako bismo zaštitili okoliš tijekom uzgoja i berbe rajčice. Primjer za to je korištenje čisto prirodnih gnojiva kako se ne bi zagadila priroda ili uzgojno tlo. Svježe ubrane rajčice se prepolove i prirodno konzerviraju sušenjem uz pomoć soli i sunca. To omogućuje potpuno razvijanje voćne arome rajčice.
Naš dmBio umak od rajčice, badema i bosiljka je kao domaći, samo napravljen u većem loncu! Najvažniji sastojak je naravno rajčica. Rajčice iz regije Emilia Romagna beru se u savršenom trenutku kada sazriju – tada polja izgledaju nepogrešivo jarko crvena. Plodovi svoju izvanrednu slasnost postižu tek kada su potpuno zreli. Nakon što je rajčica ubrana, u roku od 12 sati završava u preradi. Sva obrađena polja su udaljena maksimalno 50 km od pogona za preradu, tako da je apsolutna svježina i brza prerada zajamčena.
dmBio tjestenina farfalle tricolore dolaze iz srca Apulije i desetljećima se proizvode u tradicionalnoj obiteljskoj tvrtki. Dakle, uz njih dio ste priče o obitelji, strasti u poslu i ljubavi prema tlu i njegovim proizvodima. Inače, farfalle svoju boju dobivaju uz pomoć prirodnih sastojaka poput sušenih rajčica, špinata i bosiljka ili praha kurkume.


