Glavna navigacijaNavigacija po kategorijamaGlavni sadržaj

dmBio gurmansko putovanje u Italiju

Provjerite dostupnost u
2 proizvoda
Sortirati po:
Marka: dmBio; Naziv proizvoda: Pšenično brašno za pizzu, 1 kg; Cijena: 1,55 €; Osnovna cijena: 1 kg (1,55 € za 1 kg); dm marka Logo; 4,361 od 5 zvjezdica na osnovu 108 ocjena; Dostupnost: Status zeleno Dostupno za isporuku, Status sivo Odaberi dm prodavaonicuPšenično brašno za pizzu  dmBio
dm marka Logo
1,55 €
1 kg (1,55 € za 1 kg)Cijena na 02.05.2025.: 1,55 €
Dostupno za isporuku
Marka: dmBio; Naziv proizvoda: Keksi Cantuccini, 150 g; Cijena: 2,20 €; Osnovna cijena: 0,15 kg (14,67 € za 1 kg); dm marka Logo; 4,506 od 5 zvjezdica na osnovu 81 ocjena; Dostupnost: Status zeleno Dostupno za isporuku, Status sivo Odaberi dm prodavaonicuKeksi Cantuccini  dmBio
dm marka Logo
2,20 €
0,15 kg (14,67 € za 1 kg)Cijena na 02.05.2025.: 2,20 €
Dostupno za isporuku

Ljubav na tanjuru

Većina naših proizvoda dmBio za gurmansko putovanje u Italiju dolazi od talijanskih proizvođača i napravljena je s ljubavlju prema tradicionalnim receptima.

Ovdje su posebne informacije o nekim proizvodima:

Za proizvodnju naše dmBio sušene rajčice koristimo se najsuvremenijim metodama kako bismo zaštitili okoliš tijekom uzgoja i berbe rajčice. Primjer za to je korištenje čisto prirodnih gnojiva kako se ne bi zagadila priroda ili uzgojno tlo. Svježe ubrane rajčice se prepolove i prirodno konzerviraju sušenjem uz pomoć soli i sunca. To omogućuje potpuno razvijanje voćne arome rajčice.

Naš dmBio umak od rajčice, badema i bosiljka je kao domaći, samo napravljen u većem loncu! Najvažniji sastojak je naravno rajčica. Rajčice iz regije Emilia Romagna beru se u savršenom trenutku kada sazriju – tada polja izgledaju nepogrešivo jarko crvena. Plodovi svoju izvanrednu slasnost postižu tek kada su potpuno zreli. Nakon što je rajčica ubrana, u roku od 12 sati završava u preradi. Sva obrađena polja su udaljena maksimalno 50 km od pogona za preradu, tako da je apsolutna svježina i brza prerada zajamčena.

dmBio tjestenina farfalle tricolore dolaze iz srca Apulije i desetljećima se proizvode u tradicionalnoj obiteljskoj tvrtki. Dakle, uz njih dio ste priče o obitelji, strasti u poslu i ljubavi prema tlu i njegovim proizvodima. Inače, farfalle svoju boju dobivaju uz pomoć prirodnih sastojaka poput sušenih rajčica, špinata i bosiljka ili praha kurkume.

  1. dmBio gurmansko putovanje u Italiju
  2. dmBio gurmansko putovanje u Italiju
  3. dmBio gurmansko putovanje u Italiju

Kraj popisa